Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Vanessa G Trench


Γεια σας και πάλι, φίλες και φίλοι μου!!!
Ελπίζω να είστε όλοι καλά! :)
Μία μέρα έμεινε για να μπούμε επίσημα στο μήνα των εορτών και να αισθανθούμε εντονότερα το εορταστικό κλίμα!

Σήμερα θα μιλήσουμε για τα βαμβακερά μπουφάν της Vanessa G.
Το βαμβακερό μπουφάν έχει υποβιβαστεί στο πίσω μέρος της ντουλάπας, η εμφάνιση της βροχής το φέρνει πάλι στην επιφάνεια - το κλασικό Trench Coat - μια από τις βάσεις του στυλ, τόσο ευπροσάρμοστο και διαχρονικό, θα υπομείνει κάθε τάση και είναι ένα από τα κομμάτια που πρέπει να έχει  κάθε γυναίκα στη ντουλάπα της αυτή τη σεζόν.


Η μάρκα VANESSA G LONDON είναι εδώ και καιρό υπέρμαχος της καμπαρντίνας. Τα παλτά της συνδυάζουν το μοντέρνο σχεδιασμό με τη κλασική ραπτική και τα τολμηρά σχέδια. Αποκλίσεις σχετικά με την κλασική σιλουέτα μπορούν να βρεθούν σε κάθε συλλογή.

Κομμάτια με την υπογραφή Vanessa G, η διαχρονική  καμπαρντίνα με σχέδια, καταδεικνύει τον εκσυγχρονισμό της από το vintage στυλ, τόσο μέσω του δημιουργικού σχεδιασμού και τη χρήση του προτύπου. Πολυτελείς καλλωπισμούς, περίπλοκες λεπτομέρειες και 3D στοιχεία, όπως το κέντημα και τα ζωγραφισμένα κουμπιά στο χέρι μετατρέπει κάθε κομμάτι σε ένα έργο τέχνης, η τελική δήλωση της πολυτέλειας που δεν είναι μοναδική, αλλά δημιουργεί και ένα διακεκριμένο χαρακτήρα.


Τα δείγματα περιλαμβάνουν, από τη συλλογή του SS14 «Aquatic Divinity», ένα κλασικό σταυρωτό παλτό σε διάφορες αποχρώσεις του μπλε που εμπνέεται από την ελληνική θεά, Καλυψώ, που χαρακτηρίζεται από δερμάτινες λεπτομέρειες στη ζώνη, στις τσέπες και στα περιλαίμια. Προσθήκη στο πολυτελές άκρο, τα ζωγραφισμένα κουμπιά στο χέρι.


Η φωτιά ως στοιχείο του πάθους και της ενέργειας είναι η έμπνευση πίσω από τα φλογερά κόκκινο παλτά της συλλογής του AW14 'Earth, Wind & Fire ». Ολοκληρώθηκε με εξαιρετικές λεπτομέρειες από κουμπιά ζωγραφισμένα στο χέρι και πόρπη, το έντονο κόκκινο και μπλε χρώματα που προέρχονται από την ενέργεια της «φωτιάς» εκπέμπουν ένα αίσθημα εμπιστοσύνης.

Η φοβερή δημιουργική διευθύντρια και επιχειρηματίας, Vanessa Gouden, η γυναίκα πίσω από Vanessa G London, δημιουργεί εκπληκτική πολυτελή γυναικεία collection, σχεδιασμένη για τη φιλόδοξη και εύπορη σύγχρονη γυναίκα. Να ελέγχετε την ιστοσελίδα για περισσότερα παραδείγματα της συλλογής Vanessa G.

Trench Coats | Printed  | Luxury Coats | Vanessa G
http://www.vanessag.co.uk/shop/shop-the-collections/coats/ 

VanessaG London

14 Basil Street, Kinghtsbridge, London SW3 1AJ

Tel: ++44 (0) 20 3755 3147+44 (0) 20 3755 3147

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα και περνώντας από το Λονδίνο, μην παραλείψετε μία επίσκεψη στο κατάστημα τους.

Μέχρι την επόμενη φορά, να είστε καλά, να χαμογελάτε και να εντυπωσιάζετε!!!
Φιλάκια,
ViX!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου